Cone-oli
Cone-oli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 223 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul cofetarilor, ciocolata semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi Cu Con De Înghețată, Conul De Înghețată Tratează, și Tort Cu Con De Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ricotta într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un bol. La frigider 30 de minute pentru a se scurge.
Transferați ricotta într-un castron mare.
Adăugați crema de brânză, zahărul cofetarilor, extractele de vanilie și migdale și coaja de portocală și bateți cu un mixer până la neted și pufos, aproximativ 1 minut. Îndoiți în 3 linguri de ciocolată tocată. Se acoperă și se dă la frigider până se îngroașă și se răcește, cel puțin 1 oră.
Transferați amestecul de ricotta într-o pungă de plastic resigilabilă. Tăiați un colț și introduceți amestecul în conuri. Apăsați ușor ciocolata rămasă și fisticul în amestecul de ricotta. Praf conurile cu zahărul cofetarilor.