Condimentul înnegrit al lui Tom

Condimentul înnegrit al lui Tom
Condimentul înnegrit al lui Tom ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper cayenne, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Totul Condimente, și Amestec De Condimente All-Around.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan mic cu capac, combinați boia, cimbru, praf de ceapă, praf de usturoi, zahăr, sare, piper, piper cayenne, oregano, nucșoară și chimen. Sigilați în siguranță și agitați puternic pentru a amesteca. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Agitați borcanul înainte de fiecare utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
ChimenChimen
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista