Condimente Prăjite Freca Migdale

Nevoie de un fără gluten, Primal, FODMAP prietenos și marinadă vegetariană? Migdalele prăjite cu condimente ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1023 calorii. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de semințe de fenicul, sare kosher, pudră de chili din california și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Nibbles spaniole: măsline fierbinți cu citrice și condimente, migdale Marconan, boia de ardei prăjită, și Migdale Prăjite Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Albiți migdalele în apă clocotită, până când pielea se decojeste.
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc moderat și gătiți până devine maro deschis și miroase a nucă.
Adăugați migdalele și sarea și gătiți, amestecând ocazional, la foc moderat până când migdalele încep să se coloreze, aproximativ 5 minute, înveliți și aruncați bine amestecul de condimente.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când migdalele se rumenesc mediu, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor, gustați pentru aromă, adăugați mai mult amestec de condimente sau sare, dacă este necesar. Reveniți la cuptor pentru încă 5 minute.
Transferați nucile într-o tigaie; se vor crispa pe măsură ce se răcesc. Păstrați migdalele răcite într-un recipient etanș la temperatura camerei. (Vezi nota lui Cook)
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci. Puneți într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o mică moară de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fulgii de fenicul, coriandru, piper și chili.
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase.
Prăjirea împrospătează condimentele, le eliberează uleiurile și le face mai aromate, precum și adăugarea unei noi dimensiuni a aromei. Păstrați amestecul de condimente într-un borcan de sticlă într-un loc răcoros și uscat sau congelați.
Gustă - ți pudra de chili și, dacă este prea picant și fierbinte, reduce cantitatea. Chilii din California sunt aproape dulci, nu fierbinți.