Condimentat întunecat și furtunos
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1002 calorii. Pentru $12.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bere de ghimbir, boabe de piper, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dark ' n Stormy, Întuneric Și Furtună, și Întuneric Și Furtună.
Instrucțiuni
Măcinați grosolan ienibaharul și boabele de piper în moara de condimente sau cu mortar și pistil; adăugați condimente și coajă de portocală la rom și lăsați să infuzeze cel puțin 2 zile. Se strecoară într-o sticlă curată sau într-un borcan de sticlă.
Faceți înainte: romul poate fi infuzat cu 3 săptămâni înainte. A se păstra într-un loc întunecat și uscat.
Combinați sucul de lămâie și 4 uncii de rom condimentat într-un agitator de cocktail; umpleți cu gheață. Se agită până când afară este geroasă, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară în pahare highball umplute cu gheață, se completează cu bere de ghimbir și se ornează cu pene de var.