Condimentat Rubin și smarald Indian piper savura-Chutney

Condimentat Rubin și smarald Indian piper savura-Chutney
Condimentat Rubin și smarald piper indian savura-Chutney este un vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 3,91 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Dacă aveți la îndemână mere de gătit, ienibahar măcinat, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Ruby Pom & Emerald Lime Upside Down Tort, Gust de prune condimentat sau Chutney, și Pui condimentat Indian și Chutney pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Illahe Vineyards și Winery Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate36
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista