Conacul bântuit al fursecurilor
Prepararea „Haunted Cookie Mansion” durează aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 454 de calorii , 21 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 1,0 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă conține 32 de porții. Această rețetă de la Taste of Home are 18 fani. Dacă aveți la îndemână apă, batoane de covrig, aluat de fursecuri cu unt de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Cu un scor spoonacular de 41% , acest preparat este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și „A Healthier Cookie with Mini M&Ms” , „Almond Cookie Bar” și „Mere și scorțișoară” .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, aluat de prăjituri și făină. Presați în două forme de copt de 38 x 25 x 2,5 cm, tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 175°C timp de 12-15 minute sau până se rumenește ușor. Răciți complet înainte de a scoate cu grijă pe grătare.
Trasați modele complete pe hârtie cerată; decupați. Aranjați modelele peste fursecuri. Cu un cuțit ascuțit, decupați bucăți. Crestați și decupați o ușă și ferestre după dorință; puneți decupajele și resturile de fursecuri deoparte.
Pentru a prepara glazura: Într-un bol mare, combinați zahărul pudră, pudra de bezea și cremorul tartar.
Adăugați apa și vanilia. Bateți la viteză mică timp de 1 minut; bateți la viteză mare timp de 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari. Puneți deoparte 1 cană. Colorați glazura rămasă în portocaliu. Acoperiți glazura între utilizări.
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți vârful rotund #
Umpleți punga cu glazură albă; trasați cu poșul de-a lungul părților laterale ale părții frontale și a unei secțiuni laterale. Poziționați-le în unghi drept unul față de celălalt pe o placă acoperită. Apăsați-le în poziție; susțineți-le cu cutii de conserve.
Glazurați cu țeava de-a lungul marginii interioare pentru o stabilitate sporită. Repetați cu a doua piesă laterală și cu spatele; lăsați să se usuce. Glazurați cu țeava de-a lungul marginii superioare a casei. Poziționați o piesă de acoperiș; repetați. Glazurați cu țeava de-a lungul marginii superioare a pieselor de acoperiș.
Pentru turelă, aplicați glazura de-a lungul părților laterale ale secțiunii frontale și laterale. Poziționați-le în unghi drept una față de cealaltă; repetați cu secțiunea din spate. Apăsați în poziție. Aplicați glazura de-a lungul marginii superioare a turelei. Poziționați o piesă de acoperiș; repetați.
Pentru a face pietre funerare: Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată; amestecați până la omogenizare.
Tăiați fursecurile în jumătate pe lățime; înmuiați fiecare jumătate în ciocolată.
Lăsați excesul să se scurgă și așezați-l pe hârtie cerată; lăsați să stea 15 minute sau până se întărește.
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți vârful rotund #
Umpleți punga cu glazură; decorați pietrele funerare după dorință.
Retușuri finale: Atașați decupajul rezervat pentru ușă la fațada casei cu glazură. Acoperiți cu un decupaj rezervat pentru fereastră; atașați tijele de covrig cu glazură pentru grinzi de susținere. Ca bandă de avertizare, tăiați două fâșii lungi de 15 cm din ruloul de fructe; atașați-le de-a lungul părții din față a casei.
Tăiați bucățile rămase de fereastră în jumătate. Pentru semnul „Atenție”, decorați o bucată de fereastră cu glazură; atașați bețișoare de covrig.
Lăsați să se usuce. Atașați bucățile rămase de fereastră pentru obloane.
Topiți bucățile de ciocolată rămase; amestecați până se omogenizează.
Tăiați o mică gaură în colțul aluatului sau al pungii de plastic; introduceți vârful #
Umpleți punga cu ciocolată topită. Decorați cu glazură albă; scoateți ciocolata cu o scobitoare.
Folosind glazură portocalie, atașați bomboane de porumb pe acoperiș. Decorați placa acoperită după dorință cu fursecuri zdrobite, pietre funerare, un semn, fursecuri suplimentare și bețișoare de covrig.