Compot rapid de vară

Compot rapid de vară
Compotul rapid de vară este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap sos. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fructe de pădure, zahăr auriu, balsam de lămâie și băț de scorțișoară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Compot de fructe de vară, Ciambela cu compot de fructe de vară, și Compot Rapid Triplu De Fructe De Pădure.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați căpșuni, Coca, jumătate sau sfert pentru a le face o dimensiune similară cu celelalte fructe de pădure. Sfat toate fructele într-o tigaie mare cu 2-3 linguri de apă, zahăr după gust și alegerea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 3-5 minute. Nu gătiți prea mult, altfel fructele nu își vor păstra forma. Se păstrează la frigider până la 2 zile, la congelator până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista