Compot De Varză Roșie-Mere

Compot De Varză Roșie-Mere
Compotul de varză roșie-mere este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 248 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de varză, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Compot de varză-mere, Găini prăjite cu varză roșie-compot de mere, și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați varza, mărul și ceapa; saut 3 minute. Se amestecă sucul de mere și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți 35 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista