Compot de rubarbă de căpșuni cu topping Matzo Streusel

Compot de rubarbă de căpșuni cu topping Matzo Streusel
Compotul de rubarbă de căpșuni cu topping Matzo Streusel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 468 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Compot de rubarbă de căpșuni cu topping Matzo Streusel, Briose Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Topping De Streusel De Scorțișoară, și Pâine prăjită franceză la cuptor cu rubarbă de căpșuni cu Topping de streusel de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Amestecați împreună zahărul și amidonul de cartofi, apoi aruncați ușor cu căpșuni, rubarbă, suc de lămâie și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Transferați amestecul într-un vas de copt de 3 litri (13 pe 9 pe 2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1
Bateți împreună masa de tort matzo, zahărul brun, amidonul de cartofi, scorțișoara și sarea într-un castron. Amestecați untul cu vârful degetelor până când amestecul formează mici aglomerări. Zdrobiți streusel uniform deasupra compotului și coaceți până când fructele clocotesc și toppingul este Auriu, 40 până la 45 de minute. Se răcește să se încălzească pe un raft înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CompotCompot
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
MatzoMatzo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista