Compot de rubarbă cu bile de înghețată prăjite-migdale
Compotul de rubarbă cu bile de înghețată prăjite-migdale este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap sos. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, înghețata vanillan, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bile De Înghețată De Migdale Prăjite, Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, și Tort de migdale cu compot de căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați rubarba și tăiați-o în 1/2-in. bucăți. Într-un castron mare, amestecați rubarba cu zahărul, tapioca și marmelada și lăsați să stea 15 minute. Împărțiți rubarba și sucurile între opt ramekine de 1 cană și puneți ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți rubarba până se înmoaie, dar încă păstrându-și forma, aproximativ 30 de minute.
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească puțin.
Între timp, scoateți 8 bile mici de înghețată și puneți-le pe foaie de copt în congelator. Congelați cel puțin 15 minute sau până când este destul de greu. Puneți migdalele într-un castron și acoperiți fiecare bilă cu nuci; apoi puneți bilele înapoi congelator până când este gata de servit.
Serviți rubarba caldă sau la temperatura camerei, fiecare ramekin acoperit cu o minge de înghețată.