Compot de pere și șofran

Compot de pere și șofran
Compotul de pere și șofran este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi plin, șalota, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Compot De Prune De Șofran, Prăjituri cu șofran cu compot de lămâie-smochine, și Compot De Pere.

Instrucțiuni

1
Top și coadă perele, apoi coaja. Împărțiți și tăiați miezurile, apoi tăiați-le în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Într-o tigaie medie, sotati șalota, ghimbirul și usturoiul în ulei timp de aproximativ 3 minute, apoi zdrobiți șofranul și gătiți timp de 1 min. Introduceți zahărul și gătiți la foc mediu până începe să se caramelizeze ușor (dați tigaiei un shake bun și amestecați dacă începe să se aglomereze). Deglazați amestecând în oțet și gătiți timp de un minut până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă aproximativ 100 ml apă rece și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați perele și fructele uscate cu puțin condiment și amestecați ușor. Gatiti la foc mediu timp de 3-5 minute pana se inmoaie (lungimea de gatit va depinde de maturitatea perelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Scoateți și răciți. Se va păstra la frigider timp de 3 zile.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista