Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Compotul de pere roz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 194 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți bețișoare de scorțișoară, zahăr, sos de afine cu fructe întregi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Compot de rubarbă roz, Compot De Pere, și Compot De Ghimbir De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit, aranja pere. Într-o cratiță, combinați sosul de afine, zahărul, sucul de lămâie, scorțișoara și ghimbirul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere; se toarnă peste pere. Sus cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa Linkului
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Bețișoare De Covrig
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Serviți cald.
4
Garnisiți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.