Compot De Iarnă Cu Rom
Compotul de iarnă cu rom este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână secțiuni de grapefruit, bețișoare de scorțișoară, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată de dovlecei de iarnă cu țepi Chipotle și fasole neagră, Compot copt de fructe de iarnă, și Compot de fructe de iarnă de 10 minute.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când afinele apar.
Adăugați secțiuni de fructe; amestecați ușor. Acoperiți și fierbeți 4 minute sau până când se încălzește bine. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Se servește cald sau la temperatura camerei.