Compot De Fructe De Pădure
Compotul de boabe ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de qt. fructe de padure, rece bici biciuit topping, zahăr, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, Compot Simplu De Fructe De Pădure, și Compot cald de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți 2 căni de fructe de pădure într-o cratiță medie cu furculiță sau masher de cartofi.
Adăugați restul de 2 căni de fructe întregi, zahărul și tapioca; se amestecă bine. Se amestecă în apă.
Se aduce la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Se toarnă în castron de servire. Se răcește ușor; acoperiți cu folie de plastic.
La frigider 3 ore sau până se îngroașă. Lingurați uniform în 6 feluri de mâncare pentru desert.
Se servește acoperit cu toppingul biciuit.