Compot De Fructe
Compotul de fructe este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot de fructe, Compot De Fructe, și Compot De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați merele și perele întregi într-un vas mare rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită.
Lăsați să stea 10 minute, transformând fructele de câteva ori.
Scurgere; coaja de fructe, și se taie în bucăți.
Se amestecă împreună mere, pere, zahăr, 2 linguri. suc de lămâie și scorțișoară într-un 3 1/2-qt. cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 8 minute sau până se înmoaie.
Amestecați ușor prunele și gătiți 2 până la 3 minute sau până când prunele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și, dacă se dorește, încă 1 lingură. suc de lămâie.