Compot de curmale de mere cu brânză de iaurt de mere
Compotul de curmale de mere cu brânză de iaurt de mere ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 262 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână iaurt fără grăsimi, băț de scorțișoară, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de dovleac cu compot de mere, Mere caramelizate + brânză Cheddar covrigi moi cu sos de scufundare cu cidru de mere, și Iaurt De Casă Cu Compot De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Set filtru peste castron mediu. Strecurătoare de linie cu strat dublu de pânză de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
2
Puneți iaurtul în filtru. Se da la frigider peste noapte. Aruncați lichidul care se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Se fierb 4 căni de cidru în cratiță medie până se reduce la 1/2 cană de sirop subțire, aproximativ 30 de minute. Mișto. Se amestecă 3 linguri în iaurt îngroșat. Re-serviți siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați mere, 1 lingură de zahăr și suc de lămâie; saut până la aur, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Măr
Zahăr
6
Transferați merele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 2 căni de apă, cuișoare, coajă de portocală, scorțișoară, 1 cană de cidru de mere și 4 linguri de zahăr în aceeași tigaie. Se fierbe până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 20 de minute. Tulpina. Aruncați solidele. Întoarceți lichidul și merele în tigaie; adăugați curmale. Simmer 3 minute. Mișto. (Se poate face cu 4 ore înainte. Răciți brânza de iaurt; depozitați compotul la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Coaja De Portocala
Scorțișoară
Compot
Măr
Brânză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Iaurt
Date
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați o lingură de brânză de iaurt în centrul fiecărui castron. Înconjurați cu mere.