Compot de afine și tartă-cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de afine și tartă-cireșe. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 533 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cireșe tartă, băț de scorțișoară, cocktail de suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Bourbon De Cireșe Cu Tartă Montmorency, Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, și Compot de afine, șalotă și cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grate 1 1/2 lingurite coaja de var; setaside.
Tăiați toate coaja și miezul alb de lavar. Lucrând peste castron, tăiați întremembrane pentru a elibera segmente de var.
Aduceți sucul de afine să fiarbă în marecratiță.
Adăugați segmente de var, fructe de pădure proaspete și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; simmerpână când amestecul se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Adaugăgel de coacăze. Se fierbe până se topește jeleul, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de var șisare grosieră.
Transferați în castron mic. Capac; se răcește cel puțin 4 ore. Faceți înainte: poate fifăcut cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Aruncați bățul de scorțișoară înainte de servire.