Compotul de fructe calde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, apă, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Compot Cald De Fructe, Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă concentratul de apă și suc de portocale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Umăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
3
Adăugați fructele; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Într-un castron mic, bateți ingredientele de topping până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit