Comandă Rapidă Caisă Tort Cu Susul În Jos
Scurtătură caise cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 190 calorii. Dacă aveți jumătăți de caise în sirop, coajă de lămâie, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de caise cu susul în jos, Tort De Caise Cu Susul În Jos, și Tort De Caise Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul unei tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt topit; presărați zahăr brun peste unt.
Scurgeți caisele, rezervând 1/2 cană lichid; uscați caisele cu prosoape de hârtie. Aranjați caisele, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Combinați amestecul de tort, oul, lichidul de caise, coaja de lămâie și vanilia într-un bol. Bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute.
Se toarnă aluatul peste caise în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 32 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind un cuțit sau o spatulă îngustă; inversați tortul pe o farfurie.