Colțuri De Alune De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați colțurile de alune de ciocolată. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 714 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, alune măcinate grosier, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Colțuri De Alune De Ciocolată, Supă De Linte Cu Patru Colțuri, și Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul, vanilia și oul cu lingura. Se amestecă făina și sarea. Împărțiți aluatul în jumătate. Se amestecă cacao într-o jumătate de aluat; se amestecă alunele măcinate în cealaltă jumătate de aluat.
Rulați jumătate din fiecare aluat pe hârtie cerată într-un dreptunghi de 11x7 inci.
Așezați aluatul de alune pe aluatul de cacao; îndepărtați hârtia cerată.
Rulați aluaturile împreună la grosimea de 3/16 inci.
Rulați dreptunghiul strâns, începând cu partea de 11 inci, folosind hârtie cerată pentru a ajuta la ridicare. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Înfășurați și refrigerați cel puțin 4 ore până când este ferm. Repetați cu aluatul rămas.
Se încălzește cuptorul la 375.
Tăiați rulourile în felii de 1/4 inch.
Tăiați fiecare felie în sferturi.
Așezați bucăți la o distanță de 1 inch pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 5 până la 6 minute sau până când este setat. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet.
Dip marginea curbată a fiecărui cookie în ciocolată topită, apoi se înmoaie în alune tocate.
Așezați pe hârtie cerată până când ciocolata este fermă. A se păstra bine acoperit sau congelat.