Colombo Curry
Colombo Curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de muștar, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry De Porc Din Caraibe (Porc Colombo), Colombo de pui cu orez violet de iasomie, și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o tigaie mică antiaderentă; gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand continuu.
Adăugați coriandru, chimen, semințe de muștar și cuișoare; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați turmeric și schinduf; gatiti timp de 15 secunde, amestecand continuu.
Scoateți amestecul din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Așezați într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, șalotă, ghimbir și usturoi; saut 1 1/2 minute.
Adăugați carne de porc; saut 3 minute.
Adăugați cartofi dulci; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Se amestecă amestecul de orez măcinat; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când cartoful dulce este fraged. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul.