Collards umplute cu fasole roșie și orez

Collards umplute cu fasole roșie și orez
Collards umplute cu fasole roșie și orez ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 136 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Collards Și Orez, și Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Pulverizați-l sau ștergeți-l cu ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând regulat, până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați ardeiul verde și țelina și gătiți, adăugând puțină apă dacă începe să se usuce, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Scoateți 3/4 dintr-o cană de legume din tigaie și amestecați-le într-un castron cu roșiile prăjite la foc și puțină sare și piper după gust. Pune deoparte. În tigaie, adăugați orezul, fasolea roșie, condimentele și 1/4 cană de lichid de gătit cu fasole sau bulion de legume. Reduceți focul la foarte mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând regulat și adăugând lichid suplimentar dacă începe să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prăjite La FocRoșii Prăjite La Foc
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fasole RoșieFasole Roșie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se ia de pe foc. Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert. Spălați frunzele de guler și tăiați tulpinile la nivel cu fundul frunzelor. Întoarceți-le cu partea grosieră a frunzei în sus și ținând un cuțit foarte ascuțit paralel cu frunza, tăiați o parte a Coastei Centrale îngroșate. Aveți grijă să nu tăiați frunzele. Dacă frunzele sunt foarte mari, puteți tăia cea mai groasă parte a Coastei Centrale. În două loturi de 6, așezați frunzele de guler în apa clocotită, apăsându-le ușor pentru a vă asigura că toate frunzele sunt scufundate. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante și clătiți în apă rece. Repetați cu frunzele rămase. Preîncălziți cuptorul la 177°.pentru a asambla, puneți jumătate din amestecul de roșii în fundul unei caserole lungi, Unse cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați o frunză de guler în fața dvs., tăiată cu fața în sus și tulpina cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
9
Așezați aproximativ 2-3 linguri din amestecul de orez (2 pentru frunze mici, 3 pentru mai mari) la aproximativ un sfert din drum de jos. Îndoiți marginile laterale peste mijloc. Îndoiți partea inferioară (capătul tijei) peste umplutură, introducându-l în spatele umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Rulați bine și așezați fiecare rolă în vasul cu caserole. Puneți amestecul de roșii rămas peste rulouri și acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate94
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista