Collards umplute cu fasole roșie și orez

Collards umplute cu fasole roșie și orez
Collards umplute cu fasole roșie și orez ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 136 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei gras, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Collards Și Orez, și Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Pulverizați-l sau ștergeți-l cu ulei de măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând regulat, până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați ardeiul verde și țelina și gătiți, adăugând puțină apă dacă începe să se usuce, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Scoateți 3/4 dintr-o cană de legume din tigaie și amestecați-le într-un castron cu roșiile prăjite la foc și puțină sare și piper după gust. Pune deoparte. În tigaie, adăugați orezul, fasolea roșie, condimentele și 1/4 cană de lichid de gătit cu fasole sau bulion de legume. Reduceți focul la foarte mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând regulat și adăugând lichid suplimentar dacă începe să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prăjite La FocRoșii Prăjite La Foc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fasole RoșieFasole Roșie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se ia de pe foc. Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert. Spălați frunzele de guler și tăiați tulpinile la nivel cu fundul frunzelor. Întoarceți-le cu partea grosieră a frunzei în sus și ținând un cuțit foarte ascuțit paralel cu frunza, tăiați o parte a Coastei Centrale îngroșate. Aveți grijă să nu tăiați frunzele. Dacă frunzele sunt foarte mari, puteți tăia cea mai groasă parte a Coastei Centrale. În două loturi de 6, așezați frunzele de guler în apa clocotită, apăsându-le ușor pentru a vă asigura că toate frunzele sunt scufundate. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante și clătiți în apă rece. Repetați cu frunzele rămase. Preîncălziți cuptorul la 177°.pentru a asambla, puneți jumătate din amestecul de roșii în fundul unei caserole lungi, Unse cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați o frunză de guler în fața dvs., tăiată cu fața în sus și tulpina cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
9
Așezați aproximativ 2-3 linguri din amestecul de orez (2 pentru frunze mici, 3 pentru mai mari) la aproximativ un sfert din drum de jos. Îndoiți marginile laterale peste mijloc. Îndoiți partea inferioară (capătul tijei) peste umplutură, introducându-l în spatele umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Rulați bine și așezați fiecare rolă în vasul cu caserole. Puneți amestecul de roșii rămas peste rulouri și acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Coaceți la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate94
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista