Colete Halloumi de susan cu mash tahini de cartofi dulci și salată de ierburi tocate

Colete Halloumi de susan cu mash tahini de cartofi dulci și salată de ierburi tocate
Sesame Halloumi colete cu cartofi dulci tahini mash & salata de ierburi tocate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 486 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, pastă de tahini, castraveți și cartofi dulci. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui cu ierburi cu piure de cartofi dulci și broccoli saut, Salată De Cartofi Dulci Și Halloumi, și Thanksgiving foragers Pie: ciuperci sălbatice, sos de ierburi și piure de cartofi dulci într-o crustă de alac Fulgioasă .

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți coletele halloumi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Ungeți 2 tăvi de copt cu ulei. Într-un castron, amestecați tahini, uleiul de măsline, ardeiul iute, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
TahiniTahini
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați halloumi și aruncați totul bine pentru a acoperi nu vă faceți griji dacă halloumi se rupe puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
5
Tăiați foile filo în jumătate, astfel încât să aveți 12 pătrate lucrați cu 2 Odată și păstrați restul de patiserie acoperit cu un prosop umed sau folie alimentară, astfel încât să nu se usuce. Periați ușor filo-ul peste tot cu puțin ulei, așezați 2 felii de halloumi în partea de sus a fiecărui pătrat, presărați semințe de susan, apoi pliați peste margini pentru a închide halloumi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Ungeți din nou cu ulei și presărați cu mai multe semințe. Îndoiți-vă într-un pătrat, perindând marginea finală cu ou pentru a ajuta la sigilarea coletului. Când toate parcelele sunt făcute, așezați pe tăvile de copt, periați blaturile cu spălare de ouă și presărați cu mai multe semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Coaceți timp de 20 de minute, schimbând tăvile peste jumătate, astfel încât coletele să se rumenească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Între timp, faceți piureul.
9
Puneți cartoful dulce într-o tigaie mare cu apă, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 10-12 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scurgeți, rezervând puțin din apa de gătit și lăsați la aburuscați. Sfat cartoful dulce într-un procesor de alimente cu tahini, ulei de măsline și o mulțime de condimente. Whizz până se omogenizează, adăugând suficientă apă de gătit pentru a face o netedă pură. Pentru a face salata, amestecați sucul de lămâie, mierea și uleiul de măsline într-un castron mare, cu niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
TahiniTahini
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați ingredientele rămase și aruncați totul împreună.
12
Puneți o parte din cartoful dulce pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
13
Adăugați o grămadă de salată de plante și 2 colete halloumi pe fiecare farfurie și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista