Colaci
Kolacky ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de cremă de brânză, umplutură de prune, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 141 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Colaci, și Sophie ' s Kolacky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți împreună crema de brânză, untul și zahărul la viteză medie până la lumină, aproximativ 2 minute. La viteză mică, bateți treptat făina doar până se amestecă. Aluatul va fi moale și lipicios.
Împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare jumătate într-un disc gros și înfășurați separat în folie de plastic. Se dă la frigider până când este suficient de ferm pentru a fi manipulat, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți ușor sau pulverizați foile de prăjituri.
Pudrați o cârpă sau o scândură de patiserie cu făină sau zahăr de cofetărie.
Scoateți 1 disc de aluat din frigider și așezați-l pe cârpa de patiserie. Păstrați discul de aluat rămas la frigider.
Întindeți aluatul într-un pătrat sau dreptunghi gros de 1/8 inch.
Tăiați în 2 pătrate de 1/2 inch.
Așezați 1 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Trageți 2 colțuri opuse ale pătratului în mijloc și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Așezați cookie-urile pe foile de cookie pregătite, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Coaceți în centrul cuptorului până devine ușor auriu, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească pe foile de cookie timp de 1 până la 2 minute, apoi transferați pe rafturi. Pudrați blaturile cu zahăr de cofetărie cernut cât este încă cald, apoi lăsați să se răcească complet.
Umpluturile dulci ale lui kolacky se uită prin aluatul auriu și seamănă cu vitraliile frumoase dintr-o catedrală. Redați această asemănare folosind diferite umpluturi și aranjând cookie-urile pe o tavă într-un model starburst.
De la petrecerea Cookie foarte veselă: cum să planificați și să găzduiți un schimb de Cookie-uri de Crăciun de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt. Text copyright 2010 de Barbara Grunes și Virginia Van Vynckt; fotografii Copyright 2010 de France Ruffenach. Publicat de Chronicle Books, LLC.