Coji Umplute Cu Vârf Crocant
Cojile umplute cu vârf crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, condimente, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici cu Pancettan crocant și spanac, Plăcintă Cumberland cu vârf crocant, și Ou moale amestecat și Chorizo în coji de Taco crocante cu brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se toarnă jumătate din sos în vasul de copt de 13x9 inci.
Se amestecă amestecul de acoperire, brânza mărunțită, parmezanul și condimentele până se amestecă.
Combinați ricotta, spanacul și 1 cană amestec de brânză mărunțită; lingură în scoici.
Se pune peste sos în vas; se acoperă cu roșii și sosul rămas. Acoperă.
Coaceți 10 min. Se acoperă cu amestecul rămas de brânză mărunțită; coaceți, neacoperit, 15 min. sau până se încălzește.