Coji umplute cu spanac cu sos alb
Cojile umplute cu spanac cu sos alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 187 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză de vaci, busuioc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Coji Umplute Cu Spanac Cu Sos De Carne, Coji Umplute Cu Spanac Cu Sos De Carne, și Coji umplute cu spanac.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, pregătiți sosul alb conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 CP. Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, brânza mozzarella, albușul de ou, busuiocul, pudra de usturoi, piperul și jumătate din spanac (salvați spanacul rămas pentru o altă utilizare).
Se toarnă jumătate din sosul alb într-un 11x7-in uns. vas de copt.
Scurgeți pastele și clătiți-le în apă rece; umpleți fiecare coajă cu 2 linguri de amestec de spanac. Aranjați peste sos. Se acoperă cu sosul alb rămas.
Acoperiți și coaceți 25 de minute sau până se încălzește.