Coji umplute cu brânză

Coji umplute cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici umplute cu brânză. Această rețetă servește 12 și costă 1,74 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 415 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, ou, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și trei coji umplute cu brânză, coji umplute cu patru brânză și trei coji umplute cu brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron mare. Se amestecă spanacul, cremă de brânză și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1 cană de brânză mozzarella, brânză cheddar, brânză de vaci, parmezan, sare, piper și scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Umpleți cojile de paste cu amestec de cârnați. Aranjați în două de 11 inchi. x 7 inchi. vase de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Combinați ingredientele pentru sos; lingura peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Acoperiți și coaceți la 350 pentru 45 de minute. Descoperi; se presară cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți încă 5-10 minute sau până când se topește brânza și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Revista