Coji De Taco Crocante Cu Brânză
Cojile de Taco crocante cu brânză necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. 251 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ou moale amestecat și Chorizo în coji de Taco crocante cu brânză, Taco Marți: Tacos Crocant Cu Fasole Și Brânză, și taco umplute scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un prosop de hârtie, întindeți un strat subțire de ulei vegetal pe interiorul matriței inelare. Ștergeți un strat subțire de ulei într-o tigaie mică din fontă sau antiaderentă și puneți-l la foc mediu-mic timp de 2 minute.
Așezați forma inelară în centrul tigaiei și presărați un strat foarte ușor de brânză în interiorul acesteia. Ar trebui să formeze un strat uniform în care să puteți vedea în continuare fundul negru al tigaiei care pătrunde în pete. Îndepărtați cu grijă matrița inelară și lăsați-o deoparte.
Gătiți brânza până când nu mai clocotește și este chiar maro auriu pe tot parcursul, ajustând căldura astfel încât tigaia să fie fierbinte, dar să nu fumeze (nu ar trebui să o luați niciodată peste mediu-scăzut). Folosiți o spatulă metalică subțire pentru a îndepărta cu grijă brânza din tigaie.
Lucrând rapid, drapați brânza peste mânerul unei linguri groase de lemn așezate peste două căni răsturnate și formați o formă de coajă. Se va întări în câteva secunde.
Transferați pe o farfurie pentru a se răci complet. Repetați cu brânza rămasă pentru a face mai multe scoici. După răcirea completă, aceste cochilii pot fi depozitate într-un recipient etanș la aer la temperatura camerei timp de până la 5 zile. Umpleți după cum doriți (cum ar fi cu ouă amestecate moi sau cu porumb carbonizat) și serviți.