Coji De Taco Crocante Cu Brânză

Coji De Taco Crocante Cu Brânză
Cojile de Taco crocante cu brânză necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. 251 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ou moale amestecat și Chorizo în coji de Taco crocante cu brânză, Taco Marți: Tacos Crocant Cu Fasole Și Brânză, și taco umplute scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un prosop de hârtie, întindeți un strat subțire de ulei vegetal pe interiorul matriței inelare. Ștergeți un strat subțire de ulei într-o tigaie mică din fontă sau antiaderentă și puneți-l la foc mediu-mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați forma inelară în centrul tigaiei și presărați un strat foarte ușor de brânză în interiorul acesteia. Ar trebui să formeze un strat uniform în care să puteți vedea în continuare fundul negru al tigaiei care pătrunde în pete. Îndepărtați cu grijă matrița inelară și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Gătiți brânza până când nu mai clocotește și este chiar maro auriu pe tot parcursul, ajustând căldura astfel încât tigaia să fie fierbinte, dar să nu fumeze (nu ar trebui să o luați niciodată peste mediu-scăzut). Folosiți o spatulă metalică subțire pentru a îndepărta cu grijă brânza din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lucrând rapid, drapați brânza peste mânerul unei linguri groase de lemn așezate peste două căni răsturnate și formați o formă de coajă. Se va întări în câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Transferați pe o farfurie pentru a se răci complet. Repetați cu brânza rămasă pentru a face mai multe scoici. După răcirea completă, aceste cochilii pot fi depozitate într-un recipient etanș la aer la temperatura camerei timp de până la 5 zile. Umpleți după cum doriți (cum ar fi cu ouă amestecate moi sau cu porumb carbonizat) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista