Coji De Patiserie Cu Brânză Cremă
Cojile de patiserie cu brânză cremă sunt un vegetarian garnitură. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie, Coji De Patiserie Umplute Cu Cremă De Arahide, și Pate à Choux Scoici (Patiserie franceza Scoici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la crem. Adăugați treptat făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Formați aluatul în bile de 72 (3/4 inci) și așezați-le pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 1 oră.
Așezați bilele de aluat în cupe cu tigăi de briose miniaturale ușor unse; apăsați aluatul deasupra cupelor, formând coji.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute).
Cojile de patiserie coapte pot fi făcute cu până la 1 lună înainte și congelate într-un recipient etanș. Dezghețați la temperatura camerei înainte de umplere.