Coji De Paste Umplute Mexicane
Reteta Mexican umplute coji de paste ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 55 minute. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 434 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos taco, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Mexicane, Scoici Umplute Mexicane, și Scoici Umplute Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch pătrat vas de copt cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă pudra de chili, crema de brânză și 1/4 cană de sos taco în amestecul de vită.
Se încălzește la foc mediu-mic 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când brânza se topește.
Umpleți cojile de paste cu amestec de carne de vită, folosind aproximativ 2 linguri pentru fiecare coajă.
Așezați cojile umplute în vas.
Se toarnă sosul taco rămas peste scoici.
Capac; coaceți 20 de minute.
Scoateți vasul din cuptor; descoperi.
Presărați brânză și chipsuri de porumb peste coji.
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Încingeți cojile de paste cu smântână și ceapă verde.