Coji De Paste Umplute Mexicane

Coji De Paste Umplute Mexicane
Reteta Mexican umplute coji de paste ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 55 minute. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 434 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos taco, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Umplute Mexicane, Scoici Umplute Mexicane, și Scoici Umplute Mexicane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch pătrat vas de copt cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă pudra de chili, crema de brânză și 1/4 cană de sos taco în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sos TacoSos Taco
Carne De VităCarne De Vită
4
Se încălzește la foc mediu-mic 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Se ia de pe foc.
6
Umpleți cojile de paste cu amestec de carne de vită, folosind aproximativ 2 linguri pentru fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Carne De VităCarne De Vită
7
Așezați cojile umplute în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
8
Se toarnă sosul taco rămas peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
Coji De PasteCoji De Paste
9
Capac; coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți vasul din cuptor; descoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați brânză și chipsuri de porumb peste coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
12
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Încingeți cojile de paste cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Coji De PasteCoji De Paste
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista