Coji De Paste Umplute Cu Cârnați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile de paste umplute cu cârnați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 543 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cârnați în vrac, sos de roșii, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji De Paste Umplute Cu Cârnați, Spanac, Ricotta, Coji Umplute Cu Cârnați, și Coji Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Între timp, în tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere. Se amestecă brânza ricotta și oul în cârnați.
În castron mediu, amestecați sosul de roșii, condimentul Italian și praful de usturoi. În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), lingură 1 cană amestec de sos de roșii peste fund. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de cârnați în fiecare coajă de paste. Aranjați cojile pe sos în vasul de copt. Puneți sosul rămas peste cochilii umplute.
Coaceți descoperit 30 de minute.
Coaceți descoperit cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.