Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi
Cojile de Paste din carne de vită cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 360 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sos gros de paste de roșii, amestec de brânză de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji de paste coapte cu carne de vită, roșii uscate și spanac, Coji de paste și brânză, și Coji De Paste Cu Umplutură De Brânză Ricotta.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mare, amestecați sosul de paste și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă 1 cană din amestecul de sos de paste în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Într-un castron mediu, amestecați răspândirea brânzei, 1 cană de brânză italiană, parmezanul, oul și carnea de vită măcinată gătită. Lingura îngrămădire amestec lingura în fiecare coajă. Aranjați cojile umplute peste sos în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Italiană
Scoici Umplute
Sos
Carne De Vită Măcinată
Sos De Paste
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Bol
5
Se toarnă sosul rămas deasupra, acoperind complet cojile. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când umplutura cu bule și brânză este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză italiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Italiană
8
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.