Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi
Cojile de Paste din carne de vită cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 360 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sos gros de paste de roșii, amestec de brânză de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji de paste coapte cu carne de vită, roșii uscate și spanac, Coji de paste și brânză, și Coji De Paste Cu Umplutură De Brânză Ricotta.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe ambalaj.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați sosul de paste și apa.
Se toarnă 1 cană din amestecul de sos de paste în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Într-un castron mediu, amestecați răspândirea brânzei, 1 cană de brânză italiană, parmezanul, oul și carnea de vită măcinată gătită. Lingura îngrămădire amestec lingura în fiecare coajă. Aranjați cojile umplute peste sos în vasul de copt.
Se toarnă sosul rămas deasupra, acoperind complet cojile. Acoperiți cu folie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când umplutura cu bule și brânză este setată.
Se presară cu 1/2 cană de brânză italiană rămasă.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.