Coji de brânză și fasole verde

Coji de brânză și fasole verde
Coji de brânză și fasole verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ciuperci, scoici velveeta și cină cu brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji de brânză și fasole verde, Fasole Verde Brânză, și Fasole Verde Sănătoasă Și Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cina într-o cratiță mare conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând fasole în apa clocotită în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Lingura în vasul de servire; top cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista