Coji coapte cu trei brânzeturi
Cojile coapte cu trei brânzeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Dacă aveți piper, pesmet, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Penne la cuptor cu Broccoli și trei brânzeturi, Crock Pot Ziti la cuptor cu trei brânzeturi, și Coji Coapte.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-un cuptor olandez conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați pesmetul și 1 lingură de brânză Asiago. Pune deoparte.
Bateți treptat laptele în făină într-o cratiță medie până se omogenizează; adăugați unt, sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Adăugați brânză procesată, amestecând până se topește brânza.
Se amestecă sosul de brânză, brânza Havarti și 3 linguri de brânză Asiago în paste până se omogenizează.
Se toarnă într-o caserolă ovală de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu amestec de pesmet.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când este bubuit și auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.