Coji coapte cu Camembert, varză înăbușită cu cidru și pesmet

Coji coapte cu Camembert, varză înăbușită cu cidru și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile coapte cu Camembert, varză înăbușită cu cidru și pesmet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 977 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, ulei de măsline extravirgin, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cidru De Mere Fiert Kale, Varză înăbușită cu slănină și cidru, și Pui fiert cu cidru cu mere și Kale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista