Codfish Din Caraibe

Caribbean Codfish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 698 calorii, 67g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de coriandru, aproximativ apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Cod, Pui De Cod, și Codfish Cu Cheddar Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați peștele în suficientă apă pentru a acoperi cel puțin trei ore.
Se toarnă apă și se clătește peștele încă unul time.In tigaie mare saut sau cratiță, ceapă saut, roșii și usturoi în ulei până când ceapa este moale – acest lucru ar trebui să dureze aproximativ cinci minute.
Adăugați peștele, tăiați-l în bucăți de 2,5 cm și gătiți încă 5 minute.
Adăugați orez sau quinoa, coriandru uscat și apă. Se amestecă ușor, astfel încât conținutul să fie distribuit uniform.Reduceți căldura la minim și acoperiți tigaia.Gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand lichidul este absorbit – adaugati suplimentar daca aveti nevoie.Reglați condimentul după gust și, dacă utilizați coriandru proaspăt, tocați-l și amestecați-l înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.