Cod și creveți în bulion de fenicul și vin alb

Cod și creveți în bulion de fenicul și vin alb
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Codul și creveții în bulion de fenicul și vin alb ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 867 calorii, 54g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica fingerling cartofi, usturoi, telina, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Cod și creveți în bulion de fenicul și vin alb, Midii în șofran și bulion de vin alb, și Midii Aburite Într-Un Bulion De Șofran De Vin Alb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru stocul de pește: acoperiți ușor o oală mare și înaltă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, țelina și blaturile de fenicul și aduceți oala la foc mare. Condimentați ușor legumele cu sare. Gatiti legumele pana cand sunt moi si foarte aromate, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați oasele de pește și cojile de creveți, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
PeștePește
5
Adăugați lichiorul cu aromă de anason și lăsați-l să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
AnasonAnason
6
Adăugați apă în oală până când acoperă oasele de pește cu 2 inci și condimentați ușor cu sare. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Aduceți oala la fierbere, reduceți la foc mic și fierbeți timp de 30 de minute. Se strecoară lichidul și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Pentru pește: înveliți o tigaie de sote cu față dreaptă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și feniculul, condimentați cu sare și gătiți la foc mediu până când legumele încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
9
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați lichiorul cu aromă de anason și vinul alb și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
LichiorLichior
AnasonAnason
11
Adăugați stocul de pește rezervat și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe bulionul timp de 12 până la 15 minute. Gustați pentru a vă asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
12
Între timp, acoperiți o a doua tigaie cu ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mare. Se usucă codul cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
13
Adăugați codul în tigaia fierbinte care țipă și gătiți peștele până când este auriu și crocant pe ambele părți și 3/4 din modul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Scoateți peștele din tigaie și rezervați. Faceți același lucru cu creveții și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați rondele de cartofi în tigaie, condimentați cu sare și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Scoateți cartofii din tigaie și rezervați cu codul și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CrevețiCreveți
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Când bulionul de pește este gata, adăugați codul, creveții, cartofii și dovleceii. Opriți focul și acoperiți, lăsând peștele să se gătească ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CrevețiCreveți
BulionBulion
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
18
Pentru a servi, scoateți codul și creveții din tigaie. Scoateți legumele din bulion și împărțiți-le între 4 boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BulionBulion
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
19
Așezați o bucată de cod deasupra fiecăreia dintre legume și aranjați 2 creveți lângă cod. Puneți bulionul de pește peste fiecare bucată de cod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BulionBulion
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
20
Stropiți cu ulei de finisare big fat și acoperiți cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista