Cod sotat pe mazăre de zăpadă și varză cu vinetă de susan Miso
Cod Sauteed pe mazăre de zăpadă și varză cu Miso Susan Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.27 pe portie. O porție conține 279 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați tahini bine agitați, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Saut Mazare De Zapada De Susan Saut, Mazăre De Zăpadă Sotată, și [] Creveți și zăpadă mazăre se amestecă Fry cu Chili, Miso & tomate.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele vinaigrette într-un blender până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul până la auriu, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați varză și mazăre de zăpadă și saut circulatorum până când varza este ofilită și mazărea este crocantă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și se transferă într-un castron, apoi se șterge tigaia curată.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mare până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi saut codul de la sos, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, aproximativ 6 minute în total.
Împărțiți varza în 4 farfurii, apoi acoperiți cu pește și stropiți cu puțin pansament.
Serviți restul pe lateral.
* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.