Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar

Rețeta de Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos tartru este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Acest fel principal are 345 calorii, 38g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,89 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, făină, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până crisco ai putea urma acest curs principal cu Tortul Galben Crisco al lui Grammie Bea ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Pește Și Chipsuri Cu Sos Tartar De Casă, Sos tartar acidulat englezesc de pe litoral pentru pește și chipsuri, și Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.