Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate
Codul negru cu pudră de fenicul și stridii afumate Panzanellan este un pescatarian felul principal. Pentru $11.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 591 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de frișcă, țelină, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chowder de creveți și stridii afumate, Mese Simple: Supă De Pește Și Stridii Afumate, și Pudră de praz și fenicul cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fenicul, cartoful, ceapa și prazul. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt doar fragede, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fenicul
Cartofi
Ceapă
Praz
3
Adăugați făină, frunze de dafin și cimbru; se amestecă 1 minut. Se amestecă sucul de scoici, smântâna și laptele. Se fierbe la foc mic până când praful se îngroașă ușor și aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Suc De Scoici
Chowder
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Lapte
4
Se amestecă în coaja de lămâie; condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
1
Aruncați țelina, șalota, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe suc de lămâie, coaja de lămâie și stridiile afumate într-un castron mediu. Condimentează amestecul de țelină-șalotă după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Stridii
Pătrunjel
Ceapă Eșalotă
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați 3 linguri de unt, cimbru și 3 lingurițe de suc de lămâie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți la foc mic până când untul se topește și sosul fierbe; se condimentează cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați peștele cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
6
Adăugați pește, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea este crocanta si pestele este doar opac in centru, stropind sosul de unt de lamaie peste 6 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lămâie
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Reîncălziți praful la foc mic; aruncați frunzele de dafin. Împărțiți praful între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Chowder
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați peștele, cu pielea în jos, în centrul pudrei. Se amestecă panko în amestec de țelină-șalotă; lingură peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Ceapă Eșalotă
țelină
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
9
Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.