Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate

Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate
Codul negru cu pudră de fenicul și stridii afumate Panzanellan este un pescatarian felul principal. Pentru $11.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 591 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de frișcă, țelină, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chowder de creveți și stridii afumate, Mese Simple: Supă De Pește Și Stridii Afumate, și Pudră de praz și fenicul cu somon afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fenicul, cartoful, ceapa și prazul. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt doar fragede, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FeniculFenicul
CartofiCartofi
CeapăCeapă
PrazPraz
3
Adăugați făină, frunze de dafin și cimbru; se amestecă 1 minut. Se amestecă sucul de scoici, smântâna și laptele. Se fierbe la foc mic până când praful se îngroașă ușor și aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ChowderChowder
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
4
Se amestecă în coaja de lămâie; condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
1
Aruncați țelina, șalota, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe suc de lămâie, coaja de lămâie și stridiile afumate într-un castron mediu. Condimentează amestecul de țelină-șalotă după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
StridiiStridii
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 3 linguri de unt, cimbru și 3 lingurițe de suc de lămâie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți la foc mic până când untul se topește și sosul fierbe; se condimentează cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați peștele cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
6
Adăugați pește, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea este crocanta si pestele este doar opac in centru, stropind sosul de unt de lamaie peste 6 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LămâieLămâie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Reîncălziți praful la foc mic; aruncați frunzele de dafin. Împărțiți praful între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ChowderChowder
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați peștele, cu pielea în jos, în centrul pudrei. Se amestecă panko în amestec de țelină-șalotă; lingură peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PeștePește
9
Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista