Cod negru Braconat cu ghimbir-soia

Cod negru Braconat cu ghimbir-soia
Codul negru Braconat cu ghimbir-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 7167 calorii, 1345g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $120.78 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați după ce peștele a fost și toate solidele îndepărtate, zahăr, sake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Pui De Ghimbir Fiert, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod.

Instrucțiuni

1
Codul negru gătit într-un lichid de braconaj cu ghimbir-soia este un fel de mâncare înșelător de simplu, care se gătește rapid și are arome profund satisfăcătoare. Popularizat de bucătarul de fier, Masaharu Morimoto, rețeta sa complicată poate fi simplificată cu rezultate excelente.Peștele poate fi servit cu orez aburit și legume pur și simplu fierte sau sotate, cum ar fi spanacul cu usturoi și ciuperci shiitake.Cod negru fiert cu soia de Ghimbirlichidul de braconaj cu ghimbir-soia poate fi refolosit de mai multe ori.După ce peștele a fost gătit și toate solidele îndepărtate, lichidul poate fi păstrat la congelator într-un recipient etanș timp de câteva luni.Când doriți o masă rapidă, dezghețați lichidul de braconaj, fierbeți, adăugați bucățile de cod negru, acoperiți și veți avea o masă pe masă în 10 minute.Randament 4 porții
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Orez FiertOrez Fiert
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
SablefishSablefish
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Timp 30 minute
3
Ingrediente2 kilograme file de cod negru, spălate, uscate cu pat1 1/2 căni zahăr alb2 1/2 căni sos de soie1 / 4 cană mirin2 căni sake2 " bucată de ghimbir, decojită, julienned
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Verificați cu atenție fileurile pentru oase. Probabil va fi un rând în mijlocul fileului.Folosind un cuțit ascuțit, feliați de-a lungul oaselor și îndepărtați-le într-o bandă lungă. Nu aruncați Fâșia, deoarece poate fi marinată în ulei de măsline, sare de mare și piper și prăjită la cuptor sau la grătar la grătar. Au oasele ca trata un bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Tăiați fileurile în dreptunghiuri 1 1/2 "x 2" Pentru mai ușor handling.In o tigaie mare neacoperită sau un cuptor olandez, creează lichidul de braconaj fierbând împreună zahărul, sosul de soia, mirinul, sake-ul și ghimbirul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați bucățile de cod negru, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SablefishSablefish
7
Scoateți codul cu o lingură cu fante și lăsați-l deoparte. Rezervați 2 căni de lichid de braconaj, strecurând și turnând restul într-un recipient sigilat și înghețați.Întoarceți codul și 2 căni de lichid de braconaj în tigaie, reduceți și îngroșați la foc mare, lingând sosul de îngroșare peste cod, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți imediat cu orez aburit sau spanac de usturoi sotat cu ciuperci shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Orez FiertOrez Fiert
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista