Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul marinat pe Crouton. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână pâine de baghetă, ghimbir, sos de soia cu sodiu redus și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Cod marinat pe crutoane, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, ghimbirul, ceapa verde, mierea, sosul de soia, uleiul de struguri și oțetul într-un bol de amestecare. Marinati fileurile de peste in acest amestec cel putin 2 ore, de preferat peste noapte, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De Struguri
File De Pește
Ceapa Verde
Sos De Soia
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Transferați codul și marinada într-o tigaie superficială și braconați încet peștele la foc mic până când este fraged cu furculița, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se taie bagheta în 18 bucăți și se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți peștele într-un platou utilitar și fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Transferați codul în fulgi într-o strecurătoare așezată peste un castron pentru a scurge excesul de umiditate. Aruncați acest exces de lichid și puneți codul în fulgi în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
8
Într-un alt castron mic, combinați maioneza, scallions și savurați pentru a face un sos tartar. Îndoiți ușor acest sos tartru în peștele fulgi pentru a-l lega.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Maioneză
Ceapa Verde
Savurează
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți codul pe cruton și puneți-l în cuptor până când peștele are o nuanță maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Pește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor și garnisiți cu fiecare aperitiv cu 1/8 linguriță de caviar și o cantitate mică de pătrunjel înainte de servire.
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.