Codul copt cu Chorizo și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 319 calorii, 37g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 231 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de cimbru, piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Cod la cuptor cu Chorizo și fasole albă, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, și Pui Spaniol Cu Chorizo Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.Înveliți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați șalotă, chorizo (sau kielbasa) și cimbru și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și 1/4 cană de vin. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt descompuse si vinul este aproape evaporat, 2 pana la 4 minute. Se amestecă fasolea și 1/4 linguriță sare și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță sare și piper; așezați în vasul de copt pregătit. Completați fiecare bucată de pește cu cantități egale de amestec de roșii (aproximativ 1/2 cană pe File).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se toarnă restul de 1/4 cană de vin în tigaie și se acoperă tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când peștele este doar gătit, 15 până la 20 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.