Cod glazurat cu arțar cu Baby Bok Choy

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul glazurat cu arțar cu Baby Bok Choy. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 399 calorii, 50g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, scallion, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Cod negru glazurat Miso pe ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt din sticlă, combinați siropul de arțar, 1 lingură sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, ulei de susan și ardei roșu zdrobit; adăugați fileuri de cod și înveliți în sos. Refrigerați 30 de minute până la 2 ore.
Transferați peștele pe o foaie de copt căptușită cu folie. Prăjiți la 475 până când sunt fierte și ușor rumenite (9-10 minute). Între timp, încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați usturoi tocat și ghimbir și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate (1 minut).
Adăugați bok choy, mirin, 1 lingură de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și oțet și gătiți, amestecând, până când verdeața se ofilește și tulpinile sunt fragede (3-4 minute). Împărțiți bok choy și cod între 4 farfurii; presărați fileuri cu scallion tocat și semințe de susan prăjite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.