Cod fiert cu Caramel

Cod fiert cu Caramel
Codul fiert cu Caramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 313 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți fulgi de chile; mai mult, ulei de măsline, orez de iasomie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Carne de porc fiert cu Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fulgii de chile, sarea și 1 linguriță. zahăr într-un castron mic. Frecați peștele cu jumătate din amestec și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați cealaltă jumătate a amestecului cu 1/4 cană de apă, uleiul și sosul de pește; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți restul de 1/4 cană de zahăr într-o tigaie mare, grea, cu laturile drepte și gătiți la foc mare până când zahărul începe să se topească la margini și devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la mediu când zahărul începe să se rumenească și amestecați energic cu o lingură de lemn. Când caramelul este maro de mahon roșiatic (încă 1 până la 2 minute), scoateți tigaia de pe foc. Amestecând ușor, adăugați încet 1/2 cană de apă în tigaie; aveți grijă, deoarece caramelul se poate aburi sau stropi. Dacă caramelul nu se dizolvă complet, readuceți tigaia la foc mediu și amestecați până se dizolvă. Se amestecă amestecul de sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți peștele într-un singur strat în tigaia saut. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și fierbeți peștele, neacoperit; folosiți o lingură de supă pentru a unge peștele cu sosul ocazional. După aproximativ 7 minute, răsturnați ușor peștele și continuați să fierbeți și să ungeți până când peștele este opac pe tot parcursul, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cu sosul peste orez, presărat cu feliile de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Dimensiune
2
cu 1/2 cană de orez, calorii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
380, grăsime
2
8, Calorii Grase
1
70, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
33, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
1280, colesterol
6
75, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
41, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista