Cod cu o întorsătură de Salsa

Rețeta de cod cu o răsucire de Salsa este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,94 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salsa Deviled Ouă cu o poftă de mâncare de foc, Cotlete de porc la cuptor cu salsa cochetă-cu o întorsătură !, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați gros jumătate de ceapă și adăugați-o într-un robot de bucătărie. Radeți usturoiul și acolo și turnați uleiul și aproximativ 1/3 din roșiile tăiate cubulețe.
Adăugați oțetul de vin roșu (sau oțetul de vin alb), balsamicul (deși acest lucru este opțional), un vârf bun de sare și piper și o mână de busuioc proaspăt. Blitz pentru aproximativ 30 de secunde.Se toacă fin ceapa rămasă și roșiile și se adaugă în piure. Ungeți ușor o tavă de copt și puneți peștele acolo. Sezonul de pește (dont drămui!) și acoperiți fiecare bucată cu o cantitate generoasă de salsa de roșii.Puneți-l într-un cuptor preîncălzit și coaceți peștele la 177° (175C) timp de 20 până la 25 de minute. În funcție de grosimea peștelui, desigur. De îndată ce iese din cuptor, stropiți puțin EVOO în plus deasupra și garnisiți cu busuioc tocat mărunt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.