Cod cu glazură de Chili citrice

Codul cu glazură de citrice Chili este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, usturoi, Cod pacific și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice, și Scoici cu glazură de citrice.
Instrucțiuni
Setați un abur într-un wok sau oală cu 2 in. apă dedesubt. Aduceți apa la fierbere.
Între timp, fierbeți sake și mirin până se reduc la jumătate. Carne tocată 1 lingură. lemongrass; tăiați restul în 3-in subțiri. benzi.
Adăugați lemongrass tocat la amestecul de sake, reduceți căldura la mediu și adăugați ceapă, usturoi, sucuri și coajă. Gatiti 3 minute; adăugați sos de chili și gătiți până se îngroașă, 10 minute.
Puneți fâșii de lămâie și ghimbir în abur. Se acoperă cu pește; gătiți, acoperit, până când este doar opac în centru, 8 minute.
Se servește peste orez cu un strop de sos și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris