Cod Cu Chorizo

Codul cu Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 699 calorii. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chorizo, chorizo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă.
Instrucțiuni
Scoateți solzii și oasele din fileul de cod și spălați-l sub apă curentă rece, uscați-l bine cu hârtie de bucătărie.Folosind un cuțit flexibil foarte ascuțit, îndepărtați carnea de pe piele, lăsând aproximativ 1 cm atașat de-a lungul lungimii fileului.Tăiați subțire Chorizo-ul în rondele și așezați-le pe piele lângă carne și condimentați cu sare.
Rulați carnea deasupra Chorizo-ului și continuați să o înfășurați strâns până când aveți un file rotund perfect. Asigurați codul umplut cu sfoară și setați-l într-o parte.Preîncălziți cuptorul la 180C.
Tăiați peștele în porții și, într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, așezați uleiul de măsline și untul nesărat. Când untul s-a oprit din fizzing, așezați cu grijă peștele în tigaie și rumeniți-l peste tot timp de aproximativ 1 minut.
Așezați porțiunile de pește rumenite pe o tavă de copt și gătiți-le la cuptor timp de 6 minute. Când sunt gătite, scoateți-le din cuptor și puneți-le într-o parte pentru a se odihni în timp ce faceți sauce.In o tigaie se pune uleiul de măsline și chorizo tocat și se prăjește ușor la foc mediu timp de 2 minute, se condimentează cu sare.
Serviți, l-am servit cu spanac cu frunze ofilite condimentat cu sare, piper și nucșoară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.