Cod Crocant Prăjit La Cuptor

Cod Crocant Prăjit La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Codul crocant prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. O porție conține 549 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare, făină de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cod Prăjit La Cuptor Crocant, Cod Crocant Prăjit La Cuptor, și Pui Crocant Prăjit La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați firimiturile de pâine, făina de porumb, sarea și cayenne într-o pungă mare de plastic sigilabilă și agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină De PorumbFăină De Porumb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Condimentați peștele cu sare și piper pe ambele părți și, lucrând cu 1 bucată odată, puneți peștele în pungă și agitați pentru a acoperi bine cu firimituri. Înmuiați peștele în ouă, apoi agitați din nou în firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
PeștePește
4
Transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci (de preferință fontă) la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți peștele până când partea inferioară este maro aurie, aproximativ 1 minut. Întoarceți, adăugați restul de 3 linguri de ulei și gătiți încă 1 minut. Puneți tigaia în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista