Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Cod albastru copt cu sos Beurre Blanc ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 4,66 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 37g de proteine, și 64G de grăsime. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, șalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sos Beurre Blanc, Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare, și Somon prăjit în tigaie cu varză prăjită Pancetta și sos de cimbru Beurre Blanc pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.